Ιστορίες από τον κόσμο των ξωτικών

Ο κόσμος των ξωτικών και οι ιστορίες τους. Ιστορίες για πλάσματα της φαντασίας και του ονείρου. Για πλάσματα που ζουν σε βαθύσκιωτες πηγές, σε μυστηριώδεις λίμνες και σε πυκνά δάση. Ιστορίες από τότε που ο κόσμος της φαντασίας και της πραγματικότητας ήταν ένας και αδιαίρετος. Ιστορίες για πλάσματα που κάποτε τα έβλεπαν αυτοί που τους […]

Αφηγήσεις ιστοριών από τις θρησκευτικές γιορτές

Οι θρησκευτικές γιορτές συνοδεύουν τους ανθρώπους από τα πολύ παλιά χρόνια. Γίνονται  αφορμή για κοινωνική επαφή και μοίρασμα. Περιλαμβάνουν τελετουργίες και συμβολισμούς και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να συγκινούν βαθιά τους ανθρώπους. Οι Αφηγήσεις ιστοριών από τις θρησκευτικές γιορτές συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να είναι ένα τρυφερό μοίρασμα με κοινό στοιχείο την θρησκευτική πίστη.   

Αφηγήσεις ιστοριών από Ιστορίες των Ανθρώπων

Αφηγήσεις ιστοριών από την ζωή των ανθρώπων. Ιστορίες για τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις σκέψεις των ανθρώπων της διπλανής πόρτας μέσα από την χαρά και την ζωντάνια του αφηγηματικού λόγου. Ιστορίες βιωματικές αλλά και ιστορίες από την παγκόσμια λογοτεχνία με άξονα τον άνθρωπο και την ζωή του μέσα στον κόσμο που τον περιβάλλει.

Παραμύθια του κόσμου

Παραμύθια του κόσμου. Παραμύθια  από την παγκόσμια παράδοση των λαών. Αφηγήσεις με ποιητική φαντασία μέσα από τον κόσμο του μαγικού και του άχρονου. Ο χώρος που καταφεύγει η ψυχή για να ξεκουραστεί  από την καθημερινότητα. Ταξίδι στο ακαθόριστο παρελθόν όπου το παράδοξο μπορεί να είναι καθημερινό.